Tuesday, October 12, 2010

SHORT

Susah jugak ye kalau nak tengok tv atas moto.Mana nak pegang aerial lagi, mana nak cover ketiak lagi.Kalau kena hujan, silap-silap boleh short circuit.Kalau kena petir, silap-silap boleh short umur.
Hehhhhh.......

11 comments:

Cik Lurpak said...

Hahahahaha!! Aku imagine mamat ni dr KL ke Seremban bawak aerial sebab nak tgk tv atas moto.. gigih gile!!! Wa respect la lu mamat .."when there's a will, there's a way"

tapi bahaya la..kalau jatuh ke apa..isk..

Jarr said...

lu baru reset password blog lu ke bhai?heh

DrSinga said...

nak pegang rimot lagi...

Ismail Fitry said...

keh keh keh!!! tv tu diorang letak dalam raga kat depan tu ke??

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

wooooo aku rasa lah diorang tak pakai Astro tu yang payah nak dapat chenel TV... yupppp kalau lah time hujan petir berdentum.... hangus lahhh diorang berdua ni... issshhhhh bahaya tuuuu....

J@J@ / Bini The Rock said...

hoh!! macam2 pangaiiii

x(

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

wooooo ni kalau sambar petir ni masuk berita Hairan utusan metro muka pertama tu... tidakkkkkk

en_me said...

pk yg baek2 jerr.. ehehe

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah...


eeemmmm ye lahhhh kalau nampak JPJ ke trafic polis ke mau dapat surat saman bawa barang lebih muatan atas motorrrr....

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

afendi ariff said...

meloves: bole ke tgk tv atas moto sis?ni perstaim aku jumpa nih.

jarr: bkn reset p/word bai...baru skrg ada masa.

dr: kalu cenggini takde rimot2 dah kak...bahaya!

ismail fitri: aku syak atas side mirror!

afzainizam: astro...jgn harap bro...signal asyik lari je!

jaja: lu penah jumpa?

afzainizam: so far tak penah kuar metro lagi nih!

me: tanggapan org yg beriman...heh!

afzainizam: selamat aidil adha bro...lambat aku balas ni..heh!