Wednesday, January 12, 2011

BARU

Amacam?Ada nampak macam blog orang yang sibuk bekerja tak?
Hehhhhh......

11 comments:

indahnyasisuria said...

baju baru.. :)

gadisBunga said...

walaweh! pendeknye. heheh~

kucingorengemok said...

fuhh busy gilaaa

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hamboiiii boleh catat rekod dunia ni pendek sesangat lah

DeLancrettLurpak said...

Lenkali ko amik gambau plan2 ko tu, jadikkan backgound.. hehehehe

afendi ariff said...

cik mimpi: dah jemu baju lama

gb: rasanya ada lagi pendek : http://afendiariff.blogspot.com/2010/02/isnin-yang-malas-selepas-cuti.html

k.o.g: betul2...

afzainizam: ko sama je ngan gb

meloves: tu kan ada kertas plan tu...tp bukan keje aku la

aliaaroslan said...

ada sikit kot. eh..

J@J@ / Bini The Rock said...

penat gua loading lelama blog lu...sekerat ni je??

gua balik...hehh!!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum
Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

boleh lah tu janji ade sekurang nya sejuk mata aku tengok ade tulisan kat blog ko... post ni pun dah ok tuuuu...

en_me said...

bz kanns.. ehehe

afendi ariff said...

alia: kan?

jaja: majuk ke sis?heh.....

afzainizam: tp aku tak serajin ko bro....

me: kan?heh....