Monday, January 3, 2011

SEDAR

37 dah?Tak apalah!Masih ada kira-kira 1095 hari lagi dari 40!
Hehhhhh......

8 comments:

DeLancrettLurpak said...

makan tu juga bro!!! hehehe.. tetiba je aku ni.. hahahah

Nashays said...

kira...jgn x kira...nak lagi lama kira saat :p hepi new year

DrSinga said...

selamat 37 tahun Bro!!

kucingorengemok said...

ekau 37? tipunyaaa.

Faizah Jaafar said...

hishh klu 40 tuh muda lg pe...apa2 pon...selamat menjalani 37 yg bermakna...

aliaaroslan said...

happy days encik!

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jauh lagi tu nak menginjak 40 .... 37 pun masih muda okay.... kita enjoy dulu....

Orang putih kata “life begins at 40, John Lennon pun ada menyanyikan lagu “life begins at 40“. Ungkapan yang simple tetapi penuh dengan makna. Orang Melayu kata kalau umur 40 tak berubah maka susahlah nak berubah. 40 ni mungkin umur kepatangan sebenar seorang lelaki. Jika lelaki yang nakal tidak berubah maka agak sukar untuk berubah selepas umur 40 (bukan tak boleh dengan izin Allah). Biasanya pada umur 40 seseorang lelaki sudah stabil ekonomi dan kehidupannya. Mungkinlah itu sebabnya ramai anak dara suka dengan lelaki berusia 4o tahun ni kot???

afendi ariff said...

meloves: makan mana blh pantang2 sis

nashays: saat lama sangat

dr: tq kak!

k.o.g: apasai tipu?aku nmpk lg tua ke?

faizah: 40 tu muda?ko biar betul jah!

alia: makasih cik

afzainizam: ni fakta mana dapat ni bro?